Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آیا تیروئید شما به خوبی کار می‌کند؟ اگر تیروئید شما آنطور که باید هورمون تولید نمی‌کند و یا بیش از حد کار می‌کند، به هر حال اثر منفی روی بدن شما می‌گذارد. هورمون‌های تیروئید سطح انرژی، متابولیسم، دمای بدن، خلق‌وخو، ضربان قلب و فشار خون شما را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غذا‌های مناسب برای تیروئید

اگر دچار کم‌کاری تیروئید هستید، این مواد غذایی می‌تواند به شما کمک کند:

· جلبک دریایی: جلبک دریایی به طور طبیعی غنی از ید هستند که برای عملکرد طبیعی تیروئید مورد نیاز است. جلبک دریایی را با سوشی بخورید و یا روی سالاد بریزید.

· آجیل شور: آجیل برزیلی و فندق منبع عالی سلنیوم هستند که به پشتیبانی از عملکرد سالم تیروئید کمک می‌کنند. یک کیسه کوچک آجیل برای روز خود بسته‌بندی کنید.

· ماهی پخته: ماهی سرشار از اسید‌های چرب امگا ۳ و سلنیوم است که هر دو به کاهش التهاب‌ها کمک می‌کنند. برای دریافت یک دوز مناسب امگا ۳ و سلنیوم، باید چند وعده در هفته از آن میل کنید. ماهی سالمون، تن، میگو و... برای شما مناسب هستند.

· ماست تازه: محصولات لبنی مانند ماست، بستنی و شیر حاوی ید هستند. برای جلوگیری از بزرگ شدن غدد بدن به ید نیاز دارد. به همین هدف خود را با ماست یخ‌زده درمان کنید.

· تخم‌مرغ تازه: تخم‌مرغ حاوی سلنیوم و ید است. حتما یک تخم‌مرغ کامل بخورید، زیرا زرده بیشترین مواد مغذی را در خود نگه می‌دارد.

· گوشت: انواع گوشت‌ها از جمله گوسفند، گاو، مرغ و... برای شما مفید هستند.

· سبزیجات: همه سبزیجات.

· میوه‌ها: از جمله انواع توت، موز، پرتقال و گوجه‌فرنگی.

· دانه‌های فاقد گلوتن: برنج، گندم سیاه، کینوا، دانه چیا و دانه کتان.

· نوشیدنی‌ها: آب و سایر نوشیدنی‌های بدون کافئین.

مواد غذایی که نباید بخورید

· غذا‌های فرآوری‌شده: هات داگ، کیک، کلوچه و غیره.

· انواع فست فود

· مکمل‌ها: مصرف کافی سلنیوم و ید برای سلامت تیروئید ضروری است، اما دریافت بیش از حد از هر دو ممکن است باعث آسیب به بدن شما شود.

این مواد غذایی را به اعتدال مصرف کنید

· غذا‌های مبتنی بر سویا: توفو، تمپه، لوبیا ادمام و شیر سویا.

· برخی سبزیجات: کلم بروکلی، کلم و اسفناج.

· برخی میوه‌ها: هلو و گلابی.

· نوشیدنی‌ها: قهوه، چای سبز.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رژیم تیروئید بهترین رژیم غذایی بدترین رژیم غذایی کم کاری تیروئید غذا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۲۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کم‌کاری تیروئید را با این ۳ ورزش جبران کنید

به گزارش خبرآنلاین، اگر تیروئید شما کم‌کار است، احتمالاً ورزش آخرین چیزی است که به آن فکر می‌کنید؛ چرا که بیماری تیروئید با علائمی چون خستگی، تورم و دردهای مفصلی و عضلانی شما را از هرگونه تحرک فیزیکی بازمی‌دارد. اما کارشناسان بر این باورند که فعالیت بدنی می‌تواند به شما کمک کند تا این علائم را کنترل کنید و احساس بهتری داشته باشید.

برای کنترل علائم تیروئید کم‌کار توصیه می‌شود این فعالیت‌ها را امتحان کنید:

۱) پیاده‌روی

پیاده‌روی یکی از ساده‌ترین تمرینات ورزشی محسوب می‌شود. پیاده‌روی با سرعت متوسط، عملکرد قلب شما را بهبود می‌بخشد و باعث می‌شود حدود ۲۸۰ کالری در ساعت بسوزانید و از اضافه وزن ناشی از کم‌کاری تیروئید پیشگیری کنید.

۲) یوگا

یوگا با ایجاد کسشانی در عضلات، آنها را تقویت می‌کند. تمرینات یوگا به شما کمک می‌کند تا روی تنفس خود تمرکز داشته باشید. نتایج یک مطالعه نشان داد که افراد مبتلا به کم‌کاری تیروئید پس از تداوم و استمرار در انجام تمرینات تنفسی یوگا به مدت ۶ ماه، عملکرد ریوی بهتری داشتند.

۳) حرکات کششی

از آنجا که درد مفصلی و عضلانی یکی از علائم کم‌کاری تیروئید است، انجام حرکات کششی به تحرک کافی مفاصل کمک می‌کند تا در هنگام ورزش یا هرگونه تحرک فیزیکی، فشار زیادی به آنها وارد نشود.

بیشتر بخوانید:

چگونه پرکاری تیروئید را به طور طبیعی کنترل کنیم؟ ۴ ترفند ساده برای کنترل علائم تیروئید کم‌کار

منبع: webmd

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900495

دیگر خبرها

  • کم‌کاری تیروئید را با این ۳ ورزش جبران کنید
  • روش‌های پیشگیری و قطع ریزش موی سر، ابرو و مژه
  • هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید
  • بهترین روش تمیز کردن شوره و رسوب کولر
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی
  • خوراکی‌هایی که افسردگی شدید می‌آورند
  • بهترین و بدترین خاطره معلم کودکان کار
  • خوردنی هایی که افسردگی می‌آورند
  • خوردنی و غذاهایی که افسردگی شدید می آورند
  • ۱۵۰ بسته هرویین در معده ۲ قاچاقچی